Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pavel Kučera (provozovateli internetového obchodu SmartTuya.cz) , se sídlem Majdalena 100, 378 03 Majdalena, IČ 60658070, zapsaný do živnostenského rejstříku u městského úřadu Třeboň, spisová značka ŽÚ/1018/2013/Bro (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním osovbních údajů lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu smarttuya@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

TUYA - aplikace pro chytrou domácnost
TUYA - aplikace pro chytrou domácnost
Tuya je globální vývojářská platforma "AI + IoT" a přední světová hlasová interaktivní platforma, která spojuje spotřebitele, výrobní značky, OEM výro... číst celé
Jak zlepšit signál domácí WiFi sítě?
Jak zlepšit signál domácí WiFi sítě?
Jak zlepšit signál WiFi? Jak vytěžit ze své bezdrátové sítě maximum a kam umístit WiFi router, aby co nejlépe pokryl signálem celý byt či dům? A jak v... číst celé
Chytrá domácnost: Jak na ni připravit domácí síť?
Chytrá domácnost: Jak na ni připravit domácí síť?
Před pár lety ještě nepředstavitelná věc, dnes už něco naprosto běžného. Jde o propojení vaší domácnosti s chytrým telefonem. Díky chytré domácnosti m... číst celé
Nejčastější typy produktů pro chytrou domácnost
Nejčastější typy produktů pro chytrou domácnost
Vytvořením chytré domácnosti budete moci ovládat osvětlení, elektroinstalaci, termostat, domácí alarm, kamery nebo zámky dveří na dálku skrze chytrý t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Najdete nás také:

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.