Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. GDPR - Ochrana osobních údajů e-shopu SmartTuya.cz
GDPR - Ochrana osobních údajů e-shopu SmartTuya.cz

I. Jaké osobní údaje shromažďujeme

Provozovatel internetového obchodu Pavel Kučera, se sídlem Majdalena 100, 378 03 Majdalena, IČ 60658070, zapsaná do živnostenského rejstříku u městského úřadu Třeboň, spisová značka ŽÚ/1018/2013/Bro (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • bankovní spojení (číslo bankovního účtu pro požadavky na vrácení platby na účet)
  • IČ a DIČ v případě živností a obchodních společností

 

II. Účel zpracování osobních údajů

Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.

Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace  po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

III. Obchodní sdělení, informace o naskladnění zboží a předprodejní servis

Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

V případě, že jste na našich webových stránkách u zboží, které není skladem zvolili požadavek na informování o naskladnění, je tento email bez dalších údajů evidován jen po dobu nezbytně nutnou tj. 1 rok pokud není zboží do té doby naskladněno, při naskladnění a odeslání informace o naskladnění je email automaticky mazán.

Prodávající také na základě jednokrokové charakteristiky nákupního procesu příjímá v předprodejním procesu email a přezdívku kupujícího, pokud kupující nedokončí svojí objednávku je systémem automaticky kontaktován s možností svůj nákup dokončit buď samovolně či s pomocí prodejce, tento email je po 24 hodinách automaticky mazán a není uchováván pro jiné činnosti, v případě že je prodej dokončen je automaticky zařazen k účtu kupujícího.

 

IV. Správce a zpracovatelé osobních údajů

Zpracování osobních údajů je prováděno společností Pavel Kučera, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Společnost Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, Praha 8 – Karlín, 186 00, Česká republika IČ 02387727
  • Společnost Seznam.cz, a.s., Radlická 3924/10, Praha 5, 150 00, Česká republika
  • Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
  • Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irsko
  • Přepravce Česká pošta s.p., Politických vězňů 909/4, Praha 1, 22599, IČ: 47114983
  • Bankou ČSOB a.s.,Poštovní spořitelna, Radlická 333/150, 150 57 Praha 5, PSČ 15057

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

V. Správce a pověřenec

Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese smarttuya@seznam.cz.

 

VI. Cookies

Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://www.smarttuya.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

- Měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;

- Základní funkčnosti webových stránek.

- Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

- Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně.

- Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

- Absence cookies výrazně snižují kvalitu a uživatelskou přívětivost nákupního procesu, v případě nefunkčnosti obchodu při vypnutých cookies nenese prodejce a správce osobních údajů žádnou zodpovědnost za nefunkční prvky nákupního procesu.

- Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

- Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

- Cookies jsou využívané také při online chatu Smartsupp.com, s.r.o., tj. v daný okamžik online vidí prodávající při chatu IP adresu kupujícího se kterým vede chat, historie chatu je 14 dnů a s ním související údaje o IP adrese, údaje o prohlížeči a historie chatu. Po 14ti dnech je chat automaticky nenávratně smazán i spolu se všemi osobními údaji.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

 

VII. Práva nakupujícího a mazání osobních údajů

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů odkaz zde.

Novinky z našeho blogu

TUYA - aplikace pro chytrou domácnost
TUYA - aplikace pro chytrou domácnost
Tuya je globální vývojářská platforma "AI + IoT" a přední světová hlasová interaktivní platforma, která spojuje spotřebitele, výrobní značky, OEM výro... číst celé
Jak zlepšit signál domácí WiFi sítě?
Jak zlepšit signál domácí WiFi sítě?
Jak zlepšit signál WiFi? Jak vytěžit ze své bezdrátové sítě maximum a kam umístit WiFi router, aby co nejlépe pokryl signálem celý byt či dům? A jak v... číst celé
Chytrá domácnost: Jak na ni připravit domácí síť?
Chytrá domácnost: Jak na ni připravit domácí síť?
Před pár lety ještě nepředstavitelná věc, dnes už něco naprosto běžného. Jde o propojení vaší domácnosti s chytrým telefonem. Díky chytré domácnosti m... číst celé
Nejčastější typy produktů pro chytrou domácnost
Nejčastější typy produktů pro chytrou domácnost
Vytvořením chytré domácnosti budete moci ovládat osvětlení, elektroinstalaci, termostat, domácí alarm, kamery nebo zámky dveří na dálku skrze chytrý t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

Najdete nás také:

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.